+32 (0)87-88.33.66
 
 

VERKOOPSTANDS EN RESTAURATIEPLAATSEN OF BARS
Vraag uw offerte

Vaak gebruikt voor openbare markten of evenementen hebben restauratieplaatsen, bars en marktstandplaatsen al veel gemeenschappen, verenigingen en dorpscommissies overtuigd. Met een oppervlakte variërend van 4 tot 32 m² bieden deze schuilplaatsen een eenvoudige en effectieve oplossing voor uw evenementen.

Het frame bestaat uit bezinkte stalen staven met een vierkante vorm van 40/40/2 mm om een optimale weerstand te garanderen. Het 650gr/m² zeildoek met 900 gr/m² zeildoekversteviging garandeert u een uitzonderlijke duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast zijn er veel bijbehorigheden verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld een toog of tentluifel. U kan eveneens deze tent verpersoonlijken met uw logo of met een digitale print !
  • Onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding
  • Snelle montage
  • Garantie op het frame : 5 jaar
  • PVC-dekzeil 650gr/m² brandwerend M2
  • Naleving van de huidige normen

DETAILS

#P2603-DETAILS1
#P2603-DETAILS2
#P2603-DETAILS3

CERTIFICATEN

Intensief gebruik
CTS normen
Made in Belgium
EU veiligheidsnormen
Brandwerende M2 norm
5 jaar garantie
100 % personaliseerbaar

COLORS

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 34655 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: stand,tent,markt,beurs,evenementen,verkoop,tentoonstelling, schuilplaats,toog,bar,foor (kermis),staalGratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions