+32 (0)87-88.33.66
 
 

EVENEMENTEN
Vraag uw offerte

U wilt van uw evenement een onvergetelijk en uniek moment maken ?
Waarom niet kiezen voor modulaire structuren bij Schreiber.

Of het nu voor een dorpsfeest of een bedrijfsfeest is, het kopen van een tent kan een geweldige optie zijn ! Schreiber heeft een verscheidenheid aan oplossingen , van de 9m² pagode tot een aluminium structuur van 500 m², Schreiber biedt u ontvangsttenten (partytenten) en tenstructuren die van uw evenement een succes zullen maken.

U bent eerder actief in het huren...of u wilt zelf aan de slag? Ontworpen met hoogwaardige materialen , zijn onze kadertenten met staal of aluminium frame speciaal bedacht om u een eenvoudige montage en perfecte compatibiliteit tussen modellen van eenzelfde gamma te garanderen.

Neem contact op met onze verkoopafdeling zodat wij u kunnen adviseren !


NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES


OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 13410 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

WAAROM VOOR SCHREIBER KIEZEN?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !


Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions