+32 (0)87-88.33.66
 
 

VERKOOP VAN DEKZEILEN, RECEPTIE TENTEN EN PARTYTENTEN

Met meer dan 200 jaar ervaring in de PVC- dekzeilindustrie biedt Schreiber een breed assortiment aan producten in vele bedrijfssectoren. Aarzel niet om onze verkoopafdeling te raadplegen om zo advies te verkrijgen.

Schreiber verzorgt trouwens ook de analyse van uw project op maat. Van de studie tot de opbouw, Schreiber beheerst het gehele productieproces om haar klant op de beste manier te kunnen dienen en dit op een korte termijn

Een volledig assortiment van producten : dekzeilen, receptie tenten, partytenten, ...


Een volledig assortiment van producten

WAAROM VOOR SCHREIBER KIEZEN?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

tags: Verkoop, professionele, tent, receptie, receptietenten, party, partytenten, opbergluifel, pagode, dekzeilen

Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions